VINRESA I BOURGOGNE 13-17 MAJ 2020

FULLBOKAD

13-17 maj 2020 reser vi till Bourgogne och utforskar regionen runt Chablis. Vi har vår bas i den charmiga staden Auxerre och gör dagliga utflykter till 5-6 spännande vingårdar som bjuder på olika uttryck av terroiren i norra Bourgogne. Chablis är det mest berömda distriktet, men här finns en rad andra mycket intressanta distrikt, t ex Tonnerre, Epineuil, Joigny, Irancy, Saint-Bris, m fl som verkligen förtjänar att upptäckas! Dominerande är de friska, mineraldrivna vinerna på druvan Chardonnay, men här finns även fantastiska röda viner (Pinot Noir) och mycket god Crémant de Bourgogne.
 
Vi bor på ett bra mellanklasshotell i centrala Auxerre (4 nätter) där man har nära till sevärdheter, butiker och restauranger. Vi äter 4 flerrätters gastronomiska måltider gemensamt: 3 luncher och 1 middag med inriktning på köket från Bourgogne. De övriga kvällarna är man fri.
 
Vi planerar även att ha en trevlig aktivitet utöver vingårdsbesöken, som kommer att bli en överraskning.
 
Resan är en paketresa inklusive flyg, hotell, 4 flerrätters måltider och 5-6 vingårdsbesök och naturligtvis all tranfer under hela resan. Flyget går direkt från Stockholm till Paris (ankomst på kvällen), där jag kommer att möta dig med vår buss och chaufför och genast servera en aperitif ombord.
 
Vingårdsbesöken kommer att vara utförliga, där vinmakaren tar emot oss och visar sin terroir, sitt vineri och sina arbetsmetoder, innan vi provar vinerna. Jag känner vinmakarna personligen vilket betyder ett extra trevligt och generöst mottagande. Samtliga viner som provas kommer att gå att beställa och få levererade i Sverige i efterhand.
 
Resan arrangeras i samarbete med resebyrån LM Travel som är specialiserade på grupp- och konferensresor och livsstilsresor med mångårig erfarenhet, och har resegaranti. Jag är din guide under hela resan och kommer att kunna tolka från franska till svenska varje gång det behövs.
 
Pris för resan är ca 15.000 kr per resenär med reservation för eventuella ändringar baserat på valutakurs mm. Enkelrumstillägg: 3.600 kr.
 
Max antal resenärer: 16 (totalt). Res gärna med din partner eller med en vinintresserad vän!
 
Bokning: per mejl till info@terroirviner.com eller till info@lmtravel.se. Ange namn på resenärer, adress, mobilnummer, samt eventuella allergier. Du kommer att bli kontaktad omgående av LM Travel gällande din bokning och betalning för resan. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR.
 
OBS att bokningen är öppen endast t o m söndag 8 december 2019, med reservation för fullbokning. Efter 8 december 2019 stänger vi bokningen helt och hållet.
 
Tidigare resor som jag har haft nöjet att vara med och arrangera har varit mycket lyckade. Vi kör nu vidare med samma koncept. Vi upplever fantastiska terroirer, vinmakare och viner, och det är generöst, personligt och väldigt socialt.

Välkommen att delta i detta äventyr!

Philippe Saillard

Grundare och VD, Terroirviner SAS

Handla vin på nätet direkt från Colmar. Blanda lådor fritt.

© 2014-2020 Terroirviner. Tous droits réservés.

Du ska ha fyllt 20 år för att besöka denna sida. För mycket alkohol är farligt för hälsan. Drick måttligt.

L'abus d'alcool est dangereux pour la santé. Consommez avec modération.

Denna webbplats använder cookies för bästa användbarhet. Genom ditt besök godkänner du detta.