• Facebook Clean
  • Twitter Clean

DOMAINE L'ENTRE DEUX MONDES -

BORDEAUX SUPÉRIEUR

Ny lansering augusti 2022

 

"Viner med en själ": om man får använda det uttrycket så passar det perfekt in på Domaine l'Entre Deux Mondes... Vi befinner oss i en helt annan dimension, när vinkonsten inte längre är en slentrian, utan ett fruktbart möte mellan 2 världar. Viner i denna högre sfär, blir till när jordens kvalitéer uppenbaras av dedikerad vinmakare, en sådan som drivs inte bara av teknisk färdighet, utan också av en filosofi, en övertygelse, oändligt med passion, och kanske en smula galenskap. Med andra ord, någon som Jean-François Moniot... Välkommen till l'Entre Deux Mondes, en mikroskopisk, biodynamisk vingård i appellationen Bordeaux Supérieur, som flyger högt över appellationens normalstandard och levererar något alldeles unikt.

På menyn får vi uppleva 4 suveräna viner: 2 st spralliga 2012:or som ligger i sin topp, en 2016 som är stor, muskulös och segerviss, och en 2017 som spelar ett stycke Mozart på finstämda strängar. Varsågod!

IMG_3754.JPG

Kort om Terroirviner:

 

-Nya vinlanseringar var 3:de vecka.

-Du blir informerad på hemsidan om när nästa lansering ska ske

-Nästa lansering planerad: meddelas senare

-Nya viner lanseras direkt i onlinebutiken och beställs där.

-Tänk på att beställa medan lanseringen pågår. Vissa viner blir snabbt slutsålda och kommer inte att kunna beställas i efterhand.

-Vid varje lansering kan du komponera dina lådor själv (blanda fritt), eller beställa en färdig blandlåda. Blandlådan innehåller det som är mest representativt för vingården (t ex 2 flaskor av 3 olika viner).

Bli medlem i Terroirviner - få mejl när nya viner lanseras

 

Finns ej på Systembolaget. Genom att vara med i mejllistan kan du beställa vinerna till nedsatta priser. Ca 1-2 mejl per månad.  I och med din anmälan godkänner du Terroirviners integritetspolicy.

Tack! Din information har skickats. Om mejlen inte kommer fram, titta i din skräppost. Lägg till info@terroirviner.com i din adresslista.

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

Följ Terroirviner på Facebook!

På Terroirviners FB-sida får du regelbundet information om nya viner, vinprovningar, reportage, resor, mm. Det är mycket populärt!