top of page
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean

VICTOR HERTZ - ALSACE

Ny lansering 2-17 juli 2024

I Herrlisheim-près-Colmar, bara 7 km söder om Colmar, har vingården Victor Hertz varit verksam i 3 generationer sedan 1938. Man odlar idag ca 8,5 ha fördelade på grannkommunerna Herrlisheim, Eguisheim, Wettolsheim och Wintzenheim. Vingården, som idag drivs av supertrevliga Béatrice Hertz, levererar klassiska, välartikulerade, friska Alsaceviner med mycket finess och genuina terroiravtryck. De har även fördelen att vara mycket prisvärda. I denna lansering hamnar fokus på de torrare vinerna i vingårdens sortiment, perfekta att njuta av redan i sommar och naturligtvis flera år framåt. Ett fynd. Varsågod!

IMG_9886.JPG

Kort om Terroirviner:

 

-Nya vinlanseringar var 3:de vecka.

-Du blir informerad på hemsidan om när nästa lansering ska ske

-Nästa lansering planerad: meddelas senare

-Nya viner lanseras direkt i onlinebutiken och beställs där.

-Tänk på att beställa medan lanseringen pågår. Vissa viner blir snabbt slutsålda och kommer inte att kunna beställas i efterhand.

-Vid varje lansering kan du komponera dina lådor själv (blanda fritt), eller beställa en färdig blandlåda. Blandlådan innehåller det som är mest representativt för vingården (t ex 2 flaskor av 3 olika viner).

Bli medlem i Terroirviner - få mejl när nya viner lanseras

 

Finns ej på Systembolaget. Genom att vara med i mejllistan kan du beställa vinerna till nedsatta priser. Ca 1-2 mejl per månad.  I och med din anmälan godkänner du Terroirviners integritetspolicy.

Tack! Din information har skickats. Om mejlen inte kommer fram, titta i din skräppost. Lägg till info@terroirviner.com i din adresslista.

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

Följ Terroirviner på Facebook!

På Terroirviners FB-sida får du regelbundet information om nya viner, vinprovningar, reportage, resor, mm. Det är mycket populärt!

bottom of page