top of page
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean

DOMAINE L'ENTRE DEUX MONDES - BORDEAUX 

Ny lansering februari 2024

Domaine L’Entre Deux Mondes är en mycket liten vingård, omfattande 3,37 ha i kommunen Villegouge på Bordeaux:s högra strand, ca 6 km nordväst om Fronsac. Jean-François Moniot, veterinär till yrket, startade vingården 2004 och vinifierade sitt första vin 2005. Arbetet sker till 100% enligt biodynamisk metod och vinerna är både ekologiskt och biodynamiskt certifierade. Vinerna är förbluffande och håller en kvalitetsnivå som ligger mycket högt över normalstandarden för Bordeaux Supérieur.

I denna lansering ska vi få uppleva de 3 kanonårgångarna 2016, 2018 och 2019. 3 kraftfulla årgångar i solvärmens tecken, ypperligt strukturerade, fulla av substans och nyansrikedom. Varsågod!

Picture2 jpg.jpg

Kort om Terroirviner:

 

-Nya vinlanseringar var 3:de vecka.

-Du blir informerad på hemsidan om när nästa lansering ska ske

-Nästa lansering planerad: meddelas senare

-Nya viner lanseras direkt i onlinebutiken och beställs där.

-Tänk på att beställa medan lanseringen pågår. Vissa viner blir snabbt slutsålda och kommer inte att kunna beställas i efterhand.

-Vid varje lansering kan du komponera dina lådor själv (blanda fritt), eller beställa en färdig blandlåda. Blandlådan innehåller det som är mest representativt för vingården (t ex 2 flaskor av 3 olika viner).

Bli medlem i Terroirviner - få mejl när nya viner lanseras

 

Finns ej på Systembolaget. Genom att vara med i mejllistan kan du beställa vinerna till nedsatta priser. Ca 1-2 mejl per månad.  I och med din anmälan godkänner du Terroirviners integritetspolicy.

Tack! Din information har skickats. Om mejlen inte kommer fram, titta i din skräppost. Lägg till info@terroirviner.com i din adresslista.

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

Följ Terroirviner på Facebook!

På Terroirviners FB-sida får du regelbundet information om nya viner, vinprovningar, reportage, resor, mm. Det är mycket populärt!

bottom of page