• Facebook Clean
  • Twitter Clean

Domaine de la Chapelle - Côtes-du-Rhône Villages Gadagne

Lansering förlängd t o m 1 juni 2020

Domaine de la Chapelle, från det lilla distriktet "Gadagne" utanför Avignon är en av Terroirviners mest omtyckta producenter. Gadagne, med Villages-status sedan 2012, är ett av de minsta kommunala distrikten i Côtes-du-Rhône.

I denna lansering släpps årgång 2018 för det röda vinerna "Tradition" och "Réserve", båda enastående. "Tradition" 2018 är i en öppen, explosiv stil med generös fruktighet och härliga garriguekryddor, fantastiskt att korka upp till grillen. Réserve 2018 är ännu ung, tät, mycket koncentrerad och vinner på fortsatt lagring. Det vita vinet "Chêne Blanc" 2019 är förmodligen det bästa vita vinet som vinmakaren Sylvain Boussier någonsin producerat: djupt i färgen, koncentrerat, mycket friskt, otroligt smakrikt och välbalanserat. Rosévinet "Claretière" 2019 är elegant och friskt och mycket efterlängtat denna vår. Varsågod!

OBS: Terroirviner verksamhet fungerar normalt trots coronaviruset.

Kort om Terroirviner:

 

-Nya vinlanseringar var 3:de vecka.

-Du blir informerad på hemsidan om när nästa lansering ska ske

-Nästa lansering planerad: meddelas senare

-Nya viner lanseras direkt i onlinebutiken och beställs där.

-Tänk på att beställa medan lanseringen pågår. Vissa viner blir snabbt slutsålda och kommer inte att kunna beställas i efterhand.

-Vid varje lansering kan du komponera dina lådor själv (blanda fritt), eller beställa en färdig blandlåda. Blandlådan innehåller det som är mest representativt för vingården (t ex 2 flaskor av 3 olika viner).

Bli medlem i Terroirviner - få mejl när nya viner lanseras

 

Finns ej på Systembolaget. Genom att vara med i mejllistan kan du beställa vinerna till nedsatta priser. Ca 1-2 mejl per månad.  I och med din anmälan godkänner du Terroirviners integritetspolicy.

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

Följ Terroirviner på Facebook!

På Terroirviners FB-sida får du regelbundet information om nya viner, vinprovningar, reportage, resor, mm. Det är mycket populärt!

Handla vin på nätet direkt från Colmar. Blanda lådor fritt.

© 2014-2020 Terroirviner. Tous droits réservés.

Du ska ha fyllt 20 år för att besöka denna sida. För mycket alkohol är farligt för hälsan. Drick måttligt.

L'abus d'alcool est dangereux pour la santé. Consommez avec modération.

Denna webbplats använder cookies för bästa användbarhet. Genom ditt besök godkänner du detta.