• Facebook Clean
  • Twitter Clean

NY LANSERING

Domaine Doreau - Monthélie, BOURGOGNE

Ny lansering 23 okt - 4 nov 2021

 

Hösten skrider framåt med stora steg, och det finns ingen bra höst utan bra Bourgogne. När grytorna puttrar och det bjuds på Boeuf Bourguignon, är Bourgogne ett måste.
 
Jag hade äran att introducera producenten Domaine Doreau för första gången i januari 2020. Nu är det dags för en ny lansering! Bland höjdpunkterna finns en Meursault 2019, som imponerar kraftigt och överträffar den tidigare lanserade 2018. Vinerna från Monthélie är rena fynden och börjar sakta bli klunkbara, medan vinerna från Pommard är massiva, ännu unga och behöver ligga till sig ett par år. Ett spännande vitt vin från Saint-Romain har också nästlat sig in i denna lansering (att hitta en Saint-Romain i Sverige är inte lätt). Varsågod!

Domaine Doreau

Kort om Terroirviner:

 

-Nya vinlanseringar var 3:de vecka.

-Du blir informerad på hemsidan om när nästa lansering ska ske

-Nästa lansering planerad: meddelas senare

-Nya viner lanseras direkt i onlinebutiken och beställs där.

-Tänk på att beställa medan lanseringen pågår. Vissa viner blir snabbt slutsålda och kommer inte att kunna beställas i efterhand.

-Vid varje lansering kan du komponera dina lådor själv (blanda fritt), eller beställa en färdig blandlåda. Blandlådan innehåller det som är mest representativt för vingården (t ex 2 flaskor av 3 olika viner).

Bli medlem i Terroirviner - få mejl när nya viner lanseras

 

Finns ej på Systembolaget. Genom att vara med i mejllistan kan du beställa vinerna till nedsatta priser. Ca 1-2 mejl per månad.  I och med din anmälan godkänner du Terroirviners integritetspolicy.

Tack! Din information har skickats. Om mejlen inte kommer fram, titta i din skräppost. Lägg till info@terroirviner.com i din adresslista.

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

Följ Terroirviner på Facebook!

På Terroirviners FB-sida får du regelbundet information om nya viner, vinprovningar, reportage, resor, mm. Det är mycket populärt!