• Facebook Clean
  • Twitter Clean

ALSACELANSERING -

UTVALDA TOPPVINER

Ny lansering 9-22 maj 2022

Till denna lansering har jag handplockat 6 toppviner från "mina trakter" i närheten av Colmar. 4 producenter finns med: Jean-Marie Vorburger, Damien Schueller, Bruno Hertz och Paul Ginglinger. Det är alltså en "blandlansering", där jag plockat ihop det absolut bästa som erbjuds just nu. 1 st Crémant, 2 st Riesling (varav en Grand Cru), 2 st Pinot Gris (varav en Grand Cru), 1 st Pinot Noir, alla i torr stil. Beställes flaskvis eller i form av blandlåda.

Häng med på en spännande resa strax söder om Colmar, till byarna Eguisheim, Husseren-les-Châteaux och Voegtlinshoffen, samt en liten avstickare till Thann längre söderut. Var redo på en mycket hög kvalitetsnivå. Varsågod !

ALSACELANSERING TERROIRVINER

Kort om Terroirviner:

 

-Nya vinlanseringar var 3:de vecka.

-Du blir informerad på hemsidan om när nästa lansering ska ske

-Nästa lansering planerad: meddelas senare

-Nya viner lanseras direkt i onlinebutiken och beställs där.

-Tänk på att beställa medan lanseringen pågår. Vissa viner blir snabbt slutsålda och kommer inte att kunna beställas i efterhand.

-Vid varje lansering kan du komponera dina lådor själv (blanda fritt), eller beställa en färdig blandlåda. Blandlådan innehåller det som är mest representativt för vingården (t ex 2 flaskor av 3 olika viner).

Bli medlem i Terroirviner - få mejl när nya viner lanseras

 

Finns ej på Systembolaget. Genom att vara med i mejllistan kan du beställa vinerna till nedsatta priser. Ca 1-2 mejl per månad.  I och med din anmälan godkänner du Terroirviners integritetspolicy.

Tack! Din information har skickats. Om mejlen inte kommer fram, titta i din skräppost. Lägg till info@terroirviner.com i din adresslista.

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

Följ Terroirviner på Facebook!

På Terroirviners FB-sida får du regelbundet information om nya viner, vinprovningar, reportage, resor, mm. Det är mycket populärt!