• Facebook Clean
  • Twitter Clean

Paul Ginglinger - Eguisheim, ALSACE

Ny lansering 10-20 oktober 2020

 

Torra, rena, mineraldrivna terroirviner i högsta klass: så kan man kort beskriva Paul Ginglingers viner. Producenten klassas idag som en av de bästa i Alsace, med en balans och en precision i vinerna som få kan jämföra sig med.

Eguisheim 5 km söder om Colmar som utsetts till en av de vackraste byarna i Frankrike, har en fantastisk terroir, med 2 st Grand Cru-lägen (Pfersigberg och Eichberg). Här har familjen Ginglinger varit verksam i över 400 år. Sedan 2000 drivs vingården av trevlige Michel Ginglinger, med kompromisslös ambition.

I denna lansering släpps 6 viner, varav 1 Crémant, 4 vita och 1 Pinot Noir. Dessa kan beställas flaskvis i valfritt antal, men ingår också i den färdiga blandlådan om 6 fl.
 
Varsågod och njut!

Kort om Terroirviner:

 

-Nya vinlanseringar var 3:de vecka.

-Du blir informerad på hemsidan om när nästa lansering ska ske

-Nästa lansering planerad: meddelas senare

-Nya viner lanseras direkt i onlinebutiken och beställs där.

-Tänk på att beställa medan lanseringen pågår. Vissa viner blir snabbt slutsålda och kommer inte att kunna beställas i efterhand.

-Vid varje lansering kan du komponera dina lådor själv (blanda fritt), eller beställa en färdig blandlåda. Blandlådan innehåller det som är mest representativt för vingården (t ex 2 flaskor av 3 olika viner).

Bli medlem i Terroirviner - få mejl när nya viner lanseras

 

Finns ej på Systembolaget. Genom att vara med i mejllistan kan du beställa vinerna till nedsatta priser. Ca 1-2 mejl per månad.  I och med din anmälan godkänner du Terroirviners integritetspolicy.

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

Följ Terroirviner på Facebook!

På Terroirviners FB-sida får du regelbundet information om nya viner, vinprovningar, reportage, resor, mm. Det är mycket populärt!

Handla vin på nätet direkt från Colmar. Blanda lådor fritt.

© 2014-2020 Terroirviner. Tous droits réservés.

Du ska ha fyllt 20 år för att besöka denna sida. För mycket alkohol är farligt för hälsan. Drick måttligt.

L'abus d'alcool est dangereux pour la santé. Consommez avec modération.

Denna webbplats använder cookies för bästa användbarhet. Genom ditt besök godkänner du detta.