• Facebook Clean
  • Twitter Clean

CHAMPAGNE GUY BRUNOT

Ny lansering 28 nov - 5 dec 2022

 

Årets sista lansering blir en odlarchampagne! Vinerna är suveräna! En liten vingård som arbetar traditionellt, med status som récoltant-manipulant (dvs som odlar, framställer och säljer sitt eget vin), och där samtliga cuvéer klassas som Premier Cru. Det mest exklusiva vinet, "Grand Âge", är en liten cuvée som mognar i 10 år på jästfällning och endast produceras i 300 numrerade buteljer…

Som "extravin" lanseras också ett tillskott av Champagne Michel Tixier Blanc de Blancs Brut Premier Cru, som var mycket omtyckt förra året.

OBS: kort tid att beställa! Sista beställning måndag 5 december för att få din leverans innan jul. Detta är sista leveransen 2022. Varsågod!

Champagne Guy Brunot

Kort om Terroirviner:

 

-Nya vinlanseringar var 3:de vecka.

-Du blir informerad på hemsidan om när nästa lansering ska ske

-Nästa lansering planerad: meddelas senare

-Nya viner lanseras direkt i onlinebutiken och beställs där.

-Tänk på att beställa medan lanseringen pågår. Vissa viner blir snabbt slutsålda och kommer inte att kunna beställas i efterhand.

-Vid varje lansering kan du komponera dina lådor själv (blanda fritt), eller beställa en färdig blandlåda. Blandlådan innehåller det som är mest representativt för vingården (t ex 2 flaskor av 3 olika viner).

Bli medlem i Terroirviner - få mejl när nya viner lanseras

 

Finns ej på Systembolaget. Genom att vara med i mejllistan kan du beställa vinerna till nedsatta priser. Ca 1-2 mejl per månad.  I och med din anmälan godkänner du Terroirviners integritetspolicy.

Tack! Din information har skickats. Om mejlen inte kommer fram, titta i din skräppost. Lägg till info@terroirviner.com i din adresslista.

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

Följ Terroirviner på Facebook!

På Terroirviners FB-sida får du regelbundet information om nya viner, vinprovningar, reportage, resor, mm. Det är mycket populärt!